Arbeta hos oss

TC Företagen etablerades år 2002 och sedan dess har vi aktivt arbetat med att anpassa verksamheten efter våra kunders önskemål.

TC Företagen är en expansiv verksamhet som med en unika nisch är verksam inom två olika branscher. Dels i fordonsbranschen men även i den grafiska branschen.

Vi har samlat båda verksamheterna under samma tak och kan på så vis erbjuda en helhetslösning som gjort oss väldigt konkurrenskraftiga på marknaden.

Tillsammans är vi idag sextiofem stycken medarbetare och vi bedriver större delen av verksamheten i våra moderna, skräddarsydda och miljöanpassade lokaler på 2000 kvadratmeter intill motorvägen i Södertälje.

Vi jobbar ständigt med att sätta vår egen prägel på branschen för att utmana uppfattningen om vad en traditionell verksamhet i vår bransch står för.

 

Som kund hos TC Företagen kan du förvänta dig en verksamhet som ständigt arbetar för att överträffa dina förväntningar genom att efterleva våra grundvärderingar engagemang, flexibilitet och kundfokus.

Vi är en leverantör som anpassar oss efter dina behov, hjälper dig att hitta nya lösningar samt verkligen värdesätter relationen till dig som kund.

 

Detta ställer krav på dig som medarbetare hos TC Företagen att anamma vår företagskultur.

 

 

TC Företagen växer och behöver flera engagerade medarbetare, är du en av dem vi söker?


 

 

TC Företagen AB
Klastorpsvägen 30
152 42 Södertälje

Tel: 08-550 878 00
E-post: info@tcforetagen.se


ÖPPET

Mån-tor: 08-17
Ons: 08-18
Fre: 08-16

Hitta till oss